Fitness pro zuby a dásně

PM
Tým Profimed
čtení na 3 min
Sdílet na
Na dnešním trhu s dentální kosmetikou a pomůckami jsou nabízeny tisíce produktů cílené i komplexní péče. Výrobkům, které mají zajistit perfektní zdraví zubů a dásní je poskytována masivní reklamní podpora a to často ve spolupráci se zubními lékaři. Ústní dutina většiny lidí přesto není v kondici, která by odpovídala takto nabízeným a snadno dostupným možnostem.

Čím to je? Můžeme si jistě postěžovat, že žádné řešení není dokonalé nebo stejně efektivní pro každého. Můžeme namítat, že některé reklamy zjednodušují hrozící onemocnění a přeceňují možnosti nabízeného řešení. Problém je ale zejména v nás. S informacemi o produktech nepracujeme správě a ve výsledku zůstáváme stále stejně neinformovaní….a neumíme si vyčistit zuby!

Představte si jednoduchý příklad. Zavažte oči, vezměte si velmi jemnou houbičku na nádobí a pokuste se bez jakéhokoli systému umýt špinavou formu na pečení bábovky v čase pod třicet vteřin. Že nebude odstraněno ani padesát procent nečistot? Nebude. Nemáme kontrolu zrakem, zda myjeme opravdu všude. Máme málo času a chybí-li systém, technika a kvalitní,  dobře zvolený nástroj, je úspěch nereálný. S čistěním zubů je to dokonale stejné a přesto se drtivá většina z nás stále snaží postupovat podle shora popsaného postupu mytí formy i u péče o chrup.

Vybudujte si ve své koupelně prvotřídní fitness pro svá ústa:

ZDRAVÍ: Ačkoli problémy s dásněmi (záněty dásní a paradentózou) trpí až 70% populace, většina z nás je z nevědomosti přehlíží, nebo podceňuje. Varovný signál v podobě krvácení dásní mnozí zaměňují s poraněním a citlivostí. V lepším případě vyhledají produkt poskytující antibakteriální péči. To žel nestačí. Pro všechny, kteří trpí častými záněty dásní či paradentózou doporučujeme doplnit čištění zubů pomocí irigátoruústní sprchy. První ústní sprchu uvedla na trh značka Waterpik již před více než 50 lety v USA.  Dodnes patří ke světovým lídrům, neb nabízí největší rozpětí tlaku vody 5-90 PSI , který rozruší plak a vypláchne zbytky jídla. Navíc pulzující paprsek vody jemně a účinně stimuluje dásně tak zvanou mikro masáží, což zvyšuje jejich odolnost. 

KRÁSA: Bezpečná a funkční cesta k přirozeně bílé barvě zubů dnes není jediná. Je třeba si jen správně vybrat tu subjektivně nejúčinnější. GUM vyvinul vlastní unikátní systém jak vrátit zubům bělost z mládí . Patentovaná bělicí zubní pasta bez peroxidů a hrubých částic obsahuje vysoce čistící mikronizovaný silikát, který šetrně odstraňuje pigmentace a znesnadňuje jejich další usazování na povrchu zubu. Zvýšený obsah fluoridů sklovinu dále mineralizuje a chrání tak před zubním kazem. Účinky péče se zvýrazní s pomocí bělicího ústního výplachu s patentovanou formulí,která působí proti zabarvování z řady GUM Original White.

Potřebujete poradit?

Napište našim odborníkům
MUDr. Alena Krugová
odborná konzultace dentální péče
Valentyna Nikolenko
odborná konzultace doplňků stravy
Dostupnost na prodejnách
Kliknutím na prodejnu zjistíte adresu a otevírací dobu
Adresa
Telefon
Email
Google Maps Detail prodejny